– Beşiktaş ile aynı grupta yer almak istiyoruz
Sungurlu Belediyesi Voleybol takımının 1. ligdeki rakipleri 8 Ağustos Çarşamba günü Ankara Voleybol otelde Saat: 11:00′ de çekilecek kura ile belirlenecek.
Türkiye 1. Ligi’nde 28 takım yer alıyor. Yapılacak kura çekimi ile takımların grupları ve maç programları belirlenecek. Kura çekimine Sungurlu Belediyespor Kulübü Başkanı Bahri Sezen, Başkan Yardımcısı Voleybol Şube sorumlusu Mustafa Özdemir katılacağı bildirildi.
8 Ağustos’ta yapılacak kura çekiminden sonra Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile bir araya gelecek olan Başkan Bahri Sezen ve Başkan yardımcısı Mustafa Özdemir Çorum’da ve Sungurlu’da yapılan voleybol çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunacaklar. Buluşmada, Sungurlu Belediyespor Kulübünün voleybol yatırımlarıyla ilgili bir dosyayı da federasyon başkanına teslim edecekler.
– Beşiktaş ile aynı grupta yer almak istiyoruz
Türkiye’nin ve Dünyanın en büyük kulüplerinden olan Beşiktaş Spor Kulübü voleybol takımı ile aynı grupta yer almak istiyoruz diyen Özdemir, “Beşiktaş’ı Sungurlumuzda misafir etmek istiyoruz. Bunun içinde 8 Ağustos Çarşamba günü aynı grupta yer almak için kura çekimini bekleyeceğiz” dedi
Genç oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk diyen Özdemir, “Teknik heyetimizde çok değerli hocalarımız var. Amacımız ilimizi, ilçemizi en güzel şekilde temsil etmek olacaktır. Takımın kurulmasında yoğun bir çalışma yapan Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e, Kulüp Başkanımız Bahri Sezen’e ve Kulübümüze katkı sağlayan tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.