Çorum’da vaka sayısı arttı! Koronavirüs tanısıyla tedavi gören hasta sayısı tekrar artışa geçti. Bugüne kadar kentte 288 kişi Kovid-19 tanısı koyulurken, hastaların 228’i iyileşerek taburcu oldu.
Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs pandemisi insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor.Edindiğimiz bilgilere göre Çorum’da da bugüne kadar 288 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu. Bu hastalardan 228’i Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi olup taburcu edilirken, 42 kişinin tedavisi halen devam ediyor.
Yoğun bakımda tedavi gören 1 hastanın olduğu bildirilirken, evlerde veya diğer özel alanlarda gözlem altında tutulan 13 kişi bulunuyor.Öte yandan bugüne kadar Çorum’da 11 bin 351 kişiye Kovid-19 testi yapıldığı öğrenildi.
