-0.6 C
Sungurlu
22/09/2023
Sungurlu HaberleriEğitimTrafik ve İlk Yardım Haftası Kutlandı

Trafik ve İlk Yardım Haftası Kutlandı

- Google Reklamı -

Sunguroğlu İlkokulu konferans salonunda yapılan program Saygı Duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.

Öğrencilerin şiirler okuması, Trafik kazalarının nedenlerinin anlatıldığı slayt gösterisinden sonra, Okul koridorunda trafiği öğreniyorum projesi kapsamında okul Koridorlarını yol olarak düşünüp üzerine kesik beyaz çizgiler çizilip kenarlarına işaret levhaları yerleştirilerek. Böylece öğrencilerin trafik işaret ve levhalarının anlamlarını öğrenmesini, küçük yaşta trafik kurallarına uyma bilincini geliştirmeyi ve trafik sorununa çözüm olmasına katkı sunmayı amaçlanan projede öğrencilerin teneffüslerde Trafik işaret ve levhaları öğrenen öğrencilere her ay ödüllendiren okul idaresi Nisan ayında’ da her sınıftan ilk üç öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.
Programa, Sungurlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Tolga Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, siyasi parti temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

TRY - Türk Lirası
USD
27,1257
EUR
28,8982
GBP
33,3048
RUB
0,2823
CNY
3,7154
JPY
0,1831

Son Eklenenler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sungurlu Haberleri | Sungurlu Televizyonu