Sungurlu Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği ismini Sungurlu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak değiştirdi.
Sungurlu Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı Murat Bağrıöz ve yönetim kurulu üyeleri dernek binasında derneğin ismini ve tüzüğünü değiştirmek üzere toplantı yaptı. Gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında derneğin yeni ismi ve tüzük değişikli yönetim kurulu üyelerin oylamasına sunuldu. Yapılan oylamada yönetim kurulu üyeleri derneğin ismini Sungurlu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak değiştirilmesini kabul ettiler.
Dernek yöneticileri toplantı sonrası Sungurlu Kebap Dünyası’nda düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Düzenlenen yemekte konuşma yapan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Murat Bağrıöz, “Dernek binamızda gerçekleştirmiş olduğumuz toplantı sonrası derneğimizin yeni ismi Sungurlu Şehit Aileler ve Gaziler Derneği olarak değiştirdik. Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyelerim başta olmak üzere tüm üyelerimizle sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum kuruluşları ile çalışmalarımız devam edecektir” diye söyledi.
Dernek Başkanı Bağrıöz, “Yeni ismi ile Sungurlu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak bu zamana kadar bizlere desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Mitat Gözen’e, Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e, İlçemizde daha önce görev yapmış eski Belediye Başkanlarımıza, eski dernek başkanımız İdris Yazdıç’a, Hayırsever İş Adamımız Haydar Öztaş’a, sivil toplum kuruluşlarına ve kamu kurumları başta olmak üzere bizlere desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza derneğimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Sungurlu Şehit Aileleri Derneğinin İsmi Değişti
- Google Reklamı -