-0.6 C
Sungurlu
14/03/2023
Sungurlu HaberleriSiyaset"SUNGURLU İLE ALIP VEREMEDİĞİNİZ NEDİR ?"

“SUNGURLU İLE ALIP VEREMEDİĞİNİZ NEDİR ?”

- Google Reklamı -

15 yıldır 6. bölgeye alınmayı bekleyen Sungurlu, açıklanan devlet yatırımları ve teşviklerinden yararlandırılmadı. Tepkiler de gelmeye başladı.
Yeniden Refah Partisi Sungurlu İlçe Başkanı Serkan Uzunkaya, Sungurlu ile alıp veremediğiniz ne? diye sordu.

Uzunkaya, “Dokuz İlçede İlk! Cumhurbaşkanlığı kararıyla Çorum’un dokuz ilçesi devlet yatırımları ve teşviklerinden öncelikli olarak yararlanacak ama bu ilçelerin içinde neden Sungurlu yok? Neye göre kime göre Sungurlu’yu cezalandırıyorsunuz? diye sordu.
Konum olarak Sungurlu’dan daha iyi konumda olan hangi ilçe var acaba? diye soran Uzunkaya, “İç Anadolu Bölgesini Karadeniz Bölgesini bağlayan, köprü konumunda olan memleketimiz, maalesef bu zihniyetler yüzünden koca bir köye dönecek. Bunun vebalini ödeyemeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Takip Edin

20,356BeğenenlerBeğen
10,683TakipçilerTakip Et
733TakipçilerTakip Et
1,660AboneAbone Ol
TRY - Türk Lirası
USD
18,9739
EUR
20,2399
GBP
22,8924
RUB
0,2523
CNY
2,7559
JPY
0,1421

Son Eklenenler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

error: İçerikler korunmaktadır!