“1 Nisan Sabahı Güneşin Doğuşuna Birlikte Şahitlik Edeceğiz”
Seçim çalışmalarına mahalle mitingleri ile devam eden Sungurlu Belediye Başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Şahiner, Örnekevler ve Karşıyaka mahallelerinde miting düzenledi. Şahiner, “En büyük gayemiz şehrimizdeki yediden yetmişe her insanımızın mutlu, huzurlu yaşaması. Bu amacımız doğrultusunda dürüstlükten ayrılmadan, ayrı gayrı tanımadan, yorulmak bilmeden canla başla çalışıyoruz. Bu yolda güvenleriyle bize en büyük desteği veren kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.
Hep güzel günler olsun diye aralıksız çalışıyoruz diyen Şahiner, temiz siyaset yapıp, doğruları konuşuyoruz diyerek, “Yaptığımız toplantıların sonunda hizmetlerimizden dolayı teşekkür eden hemşehrilerimin özellikle de yalansız, iftirasız ve seviyeli üslubumuzu da taktir etmesi ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun mutluluğunu da bizlere yaşatmaktadır.Görüyorum ki halkımız tercihini yine dürüstlükten, temiz siyasetten ve hizmetten yana yapacaktır” diye konuştu.
Hangi partiden, görüşten olursa olsun herkes bizim için birdir ve eşittir. Hiçbir ayrım yapmadan çalışmaya devam edeceğiz diyen Şahiner, “Yaklaşık 1,5 aydır her biri birbirinden değerli Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi kardeşlerimle ve halkımız arasında kurduğumuz sevginin, saygının ve güvenin her gün örneğini yaşamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tek derdimiz bu ilçede yaşayan herkesin mutlu olmasını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.