Şahin açıklamasında ; “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli 17 Nisan 2018 günü TBMM Meclis Grup Toplantısı’nda mevcut şartlardan dolayı seçimlerin erkene alınması gerektiğini söylemişti .Genel Başkanımızın Sayın Cumhurbaşkanı’yla yapmış oldukları müspet ve mümbit görüşmesiyle de Önce ülkem ve milletim ,sonra partim ve ben şuuru 7 Ağustos Yenikapı ruhuyla teyit edilerek tarihi mutabakata ulaşıldı.Böylece Cumhurbaşkanı ve Milletvekili ve Milletvekili Genel Seçimlerinin erkene alınmasında fikirbirliğine varıldı.
MHP Genelbaşkanımız Sayın Devlet Bahçeli ‘’Doğrusu budur,olması gereken budur,Türkiye’nin önü açılmış,Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçilebilmesi için demoktarik yol haritası belli olmuştur.Türkiye’nin iç ve dış odaklı pek çok meselesi ,üstesinden gelinmesi şart olan pek çok meşguliyeti vardır.Bunun için sandığa müracaat,millet iradesini harekete geçirmek büyük bir mecburiyettir .Yapılan yapılması gereken budur .’’ Diyerek Ülkenin önün açılmasını sağlamıştır.
MHP Sunurlu İlçe Teşkilatı olarak Liderimiz Devlet Bahçeli’ye olan tam sadakatimizle Milletimize olan inancımızla 24 Haziran 2018 seçimlerine Genel Başkanımızın emrinde güçlü ve hazır olarak gireceğiz.
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin belirttiği gibi ;Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.Gayret bizden taktir Türk milletinden ,himayesi ise ceneb-ı Allah ‘tandır.Cumhur ittifakı Türkiye Cumhuriyeti’dir,Türk milletinin ruh kökünden parlayarak doğmuştur.Önümüz hamd olsun açık ,gelecek aydınlıktır.Ne istiyorsak Türk milleti içindir.
Şahin; “Türkiye’nin çok çetin bir süreçten geçtiğine vurgu yaparak, “Bu süreçte Türk siyasi hayatının MHP kadrolarına duyduğu ihtiyaç çok daha üst düzeyde hissedilmeye başlanmıştır. Partimiz, Türkiye’nin dört bir yanında çok daha güçlü ve kendinden emin kadrolarla 2018 seçimleri için startı vermiş durumdadır” dedi.
Sungurlu İlçe Teşkilatının da , Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin izinde aynı kararlılık ve hedef doğrultusunda çalışmalarını yürüterek Seçim startını verdiklerini ifade eden ŞAHİN , saha çalışmaları için harekete geçtiklerini bildirdi. Yönetim kadrosunun yanı sıra teşkilatın her bir üyesinin, en ücra yerleşim merkezlerine varıncaya kadar ulaşacağını anlatan ŞAHİN , “Necip milletimizin, ülkede olup bitenlerle ilgili olarak haberdar edilmesi gerekiyor. Bunu da, Milliyetçi Hareket Partili kadrolar olarak biz yapacağız” ifadelerini kullandı.
Şahin, “24 Haziran Seçimleri Dosta güven Düşmana korku niteliğinde olup Türk ve Müslüman coğrafyasının Öz çocukları, Şeytana ruhunu satmış İblisle kolkola gezen Siyonizmin Etden kemikden uşaklarının Etini çürütüp Kemiklerini ezecektir.TÜRK adının ezelden ebede rahatsızlık verdiği Haçlı diyasporasının Milli bekamız üzerinde oynadığı oyunlar 24 Haziran seçimleri ile birlik de çöp olacak Türk ve Müslüman coğrafyası üzerindeki Asırlık şeytani planları suya düşecektir , Uyanık olmalıyız Cesur olmalıyız Kararlı olmalıyız 24 Haziran seçimlerinin Milli bir uyanış olacağını çok iyi idrak ederek çalışmalıyız.15 Temmuz hain darbe girişimi ile Milli duruşumuzu bozmak için Devletimizin iliklerine kadar irinini salmış Pensilvanya canavarını ve Hamilerini görüyoruz İkinci el az kullanılmış Personel takviyesine başladılar bile.Oyun ortada Oyuncular meydanda Kirletmek istedikleri saha Ülkemiz dir . Bu nedenledir ki Milliyetçi Hareket Partisi Kadroları Sonsuza dek varol TÜRKİYE sözünü kendilerine şiar edinerek Önce Ülkem ve Milletim diyerek 24 Haziran da Milli refleks ve Milli uyanış ruhuyla Cumhur İttifakı ile gereceğimiz seçimler de Sungurluyu Milliyetçi Hareket Kadrolarını iktidar yapmaya davet ediyorum” dedi.
Şahin, “Türk devletini hor görenlere yok sayanlara Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin göstermiş olduğu Milli duruş Meneviyatımıza kattığı cesaret Necip milletimizin ne hor ne yok olduğunu aksine İhanete karşı her an teyakkuzda ve ihanetin bağrına saplanan mızrak olduğunu göstermiştir.Liderimiz Devlet Bahçelinin Cumhur ittifakı adı altında TÜRK milletine vermiş olduğu tavsiye Kabul ve taktir görmüş olup Ülkemizin Milli birlik ve Beraberlik hususunda kenetlenmesine vesile olmuştur” dedi.
Şahin, “MHP Sungurlu İlçe Başkanlığı olarak, Seçim kararının Milletimize ,Ülkemize,Demokrasimize ,Siyasi partilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum .Ne istiyorsak Türk Milleti içindir.Neyi Amaçlıyorsak Türk Milletinin Lehinedir” ifadelerini kullandı.
Şahin, “Seçimlere güçlü ve hazır olarak gireceğiz”
- Google Reklamı -