-0.6 C
Sungurlu
03/10/2023
Sungurlu HaberleriGündemRamazan'da En Rağbet Gören Ürün Hurma Oldu

Ramazan’da En Rağbet Gören Ürün Hurma Oldu

- Google Reklamı -

Ramazan ayının olmazsa olmazı hurma satışlarında artışlar yaşanmaya başladı. Ramazan’a özgü lezzetlerden olan hurmanın fiyatında geçen yıla oranla fazla bir değişiklik olmadı. 10 TL’den başlayan hurma fiyatları 80 TL’ye kadar çıkabiliyor. En fazla rağbet gören hurma Medine hurması olurken en yüksek fiyata Peygamber hurması satılıyor. Vatandaşın hurmaya olan ilgisinden memnun olan esnaf, satışların arttığını söylüyor. Vatandaşlar ise bütçelerine göre hurma aldıklarını söylediler.

Sungurlu'da Ramazan ayında, iftar sofralarının vazgeçilmezi olan hurmaya rağbet iyice arttı. | Sungurlu Haberleri

  “Vatandaşın ilgisi güzel”
Hurmanın fiyatlarının geçen yılla aynı olduğunu belirten Abdulsamed Öztemiz, “Fiyatlar geçen yıla oranla hemen hemen aynı. Medine hurması 40 TL olup, en pahalısı Peygamber Hurması 80 TL. Ramazan sonlarına doğru biraz daha fiyatlar düşer. Vatandaşın ilgisi güzel. Satışlardan memnunuz. Fiyatlar iyi, müşteri memnun. İnşallah diğer esnaflarımızın da işleri iyidir” dedi.

- Advertisement -

  “Her bütçeye uygun hurma var”
Fiyatların bu yıl normal olduğunu söyleyen Öztemiz, “Bir çok çeşit hurmamız var. 10 liradan 80 liraya kadar hurma çeşitlerimiz var. Hurmanın fiyatları kalitesine göre değişiyor. Her bütçeye uygun hurma var. Bizde en fazla satılan Medine. ” diye konuştu.

TRY - Türk Lirası
USD
27,4995
EUR
28,8311
GBP
33,2694
RUB
0,2765
CNY
3,8189
JPY
0,1835

Son Eklenenler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sungurlu Haberleri | Sungurlu Televizyonu