-0.6 C
Sungurlu
16/03/2023
Sungurlu HaberleriGenelPolis Noktasına EYPli Saldırı!

Polis Noktasına EYPli Saldırı!

- Google Reklamı -

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde, polis yol uygulama noktasına akşam saatlerinde bardak içerisinde hazırlanmış küçük çaplı el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı yada yaralanan olmadı.

EYP İLE SALDIRI DÜZENLENDİ

Merkez Kayapınar ilçesinde Şanlıurfa Caddesi üzerinde bulunan AK Parti İl Başkanlığı yakınlarındaki polis uygulama noktasına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Polis uygulama noktasına atılan ve bardak içerisine tuzaklanmış patlayıcının etkili bir şekilde patlamadığı öğrenildi.

- Advertisement -

PATLAMA BÖLGESİNDE İNCELEME YAPTI

Patlama sonrası kaçan saldırganların yakalanması için operasyon başlatılırken, terörle mücadele ve olay yeri inceleme ekipleri patlama bölgesinde inceleme yaptı.

Takip Edin

20,356BeğenenlerBeğen
10,683TakipçilerTakip Et
732TakipçilerTakip Et
1,670AboneAbone Ol
TRY - Türk Lirası
USD
18,9739
EUR
20,2399
GBP
22,8924
RUB
0,2523
CNY
2,7559
JPY
0,1421

Son Eklenenler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

error: İçerikler korunmaktadır!