-0.6 C
Sungurlu
25/09/2023
Sungurlu HaberleriGündemPolis Ailesinden Bayramda Görevli Polislere Anlamlı İkram

Polis Ailesinden Bayramda Görevli Polislere Anlamlı İkram

- Google Reklamı -

İlçemizde Sosyal faaliyetleri ile bilinen Güngör ailesinin üyesi Berber Hüsnü Güngör ve eşi Nurcan Güngör, Ramazan Bayramında görevleri başında bulunan polislere kıyma, patates, soğan ve baharat karışımı, hamur işi tereyağlı bükme ikramında bulundu.

Polis annesi olarak gece gündüz ülkemiz ve ülke insanımız için 24 saat görevi başında bulunan polisimize, özellikle gurbette olup anne elinden hazırlanan yemeğe özlem duyduklarını düşündüğü için böyle bir ikramda bulunduklarını söyleyen Nurcan Güngör, “Polis annesi olarak görevli polislerimize saç üstü içli bükme ikram etmek istedim. Annelerinin el lezzetini bilemem. Ama bir anne olarak hepsini polis evladım yerine koyarak bu etkinliği yapmak istedim. Allah’ım gece gündüz görevleri başında devletimizin, milletimizin huzuru için görevi başında bulunan kolluk kuvvetlerini korusun” diyerek dua etti.

Berber Hüsnü Güngör de bayramlık ikram etkinliğine çikolata, kolonya, mantı ikramında bulunan Ergül Makine Mehmet Ergül’e, Kemalöz Mantı Bülent Özdoğan ve Necdet Portakal’a teşekkür etti.

TRY - Türk Lirası
USD
27,2046
EUR
28,9498
GBP
33,3106
RUB
0,2835
CNY
3,7206
JPY
0,1833

Son Eklenenler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sungurlu Haberleri | Sungurlu Televizyonu