-0.6 C
Sungurlu
26/09/2023
Sungurlu HaberleriGündemPARASINI HAYIRSEVER ÖDÜYOR, EKMEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ DAĞITILIYOR

PARASINI HAYIRSEVER ÖDÜYOR, EKMEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ DAĞITILIYOR

- Google Reklamı -

Sungurlulu hayırsever bir iş insanı, ekmek fırınları aracılığıyla vatandaşlara ücretsiz ekmek ulaştırıyor.

Sungurlu’da hayırsever bir iş insanı tarafından günlük satın alınan 100 ekmek, Başpınar Mahallesi’nde bulunan Lüks Karadeniz Ekmek Fırını ve Sunguroğlu Mahallesi Nakışkent yanında bulunan tarihi Taş Fırın Unlu Mamülleri’nde gün boyu vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırılıyor.

Dağıtımın 1 ay boyunca devam edeceğini söyleyen Lüks Karadeniz Ekmek Fırını sahibi Erhan Çavuşoğlu, “İsmini açıklamak istemeyen bir hayırseverimiz, bizden 1 ay boyunca 50 ekmeği ihtiyaç sahiplerine dağıtmamızı istedi. Bunu farklı fırınlarda da yaptığını duyduk. İhtiyacı olan hemşehrimiz almaya başladı. Vatandaşlara ilaç gibi geliyor. Çünkü gerçekten alamayan çok insan var. Biz burada bire bir yaşıyoruz. Dağıtmak bizim de hoşumuza gidiyor. Allah kabul etsin. Hayırseverimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

- Advertisement -

Vatandaşların yapılan dağıtımdan duyduğu memnuniyetin yüzlerine yansıdığını ifade eden Taş Fırın Unlu Mamülleri sahibi Yasin Karaağaç ise “İnsanlarımız için gerçekten iyi oluyor. Halkımız faydalanıyor. Onların memnuniyeti de yüzlerinden belli oluyor. Dua ediyorlar, güzel sözler söylüyorlar” şeklinde konuştu.

TRY - Türk Lirası
USD
27,2359
EUR
28,8285
GBP
33,1672
RUB
0,2831
CNY
3,7249
JPY
0,1827

Son Eklenenler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sungurlu Haberleri | Sungurlu Televizyonu