-0.6 C
Sungurlu
05/06/2023
Sungurlu HaberleriGündemÖzkan, "İstiklal Marşımız Atalarımıza Güç ve Kuvvet Vermiştir"

Özkan, “İstiklal Marşımız Atalarımıza Güç ve Kuvvet Vermiştir”

- Google Reklamı -

Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, İstiklal Marşının Kabulünün 97. Yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Özkan, Türk milletinin azimle ve kararlılıkla ortaya koyduğu onurlu mücadelenin simgesi olan İstiklal Marşımızın kabulünün 97. yıldönümünü kutlamanın huzurunu ve mutluluğunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız.
İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı her kıtasında Türk milletine cesaret vermekte ve geçmişte verilen kahramanlık mücadelesini anlatmaktadır. İstiklal Marşımız kahramanlık destanının yazıldığı bağımsızlık savaşlarını ölümsüzleştiren yegâne bir eserdir. ‘’Allah (c.c) bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın’’ diyen Mehmet Akif Ersoy bu önemli ve anlamlı sözüyle savaş meydanlarında verilen mücadelenin ne kadar zor olduğunu ifade etmiştir. Türk milleti kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla ve kahraman askeriyle ülkesinin bir karış toprağını düşmana vermemek için canla başla mücadele ederken İstiklal Marşımızda atalarımıza güç ve kuvvet vermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın yüce Meclisimizde kabulünün 97. yıl dönümünü kutlar. İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u ve bütün İstiklal Kahramanlarımızı Rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum.

[td_block_social_counter custom_title="Takip Edin" facebook="sungurlutelevizyonu" twitter="sungurlu_tv" youtube="channel/UC9UZAQXAsc2Nt7fu0E2B6XQ" instagram="sungurlu_tv" open_in_new_window="y" social_rel="" manual_count_instagram="10683" manual_count_facebook="20356"]
TRY - Türk Lirası
USD
21,2213
EUR
22,6881
GBP
26,2774
RUB
0,2611
CNY
2,9817
JPY
0,1513

Son Eklenenler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sungurlu Haberleri | Sungurlu Televizyonu