-0.6 C
Sungurlu
26/09/2023
Sungurlu HaberleriGündemÖĞRENCİ YURTLARINDA YANGIN TATBİKATI

ÖĞRENCİ YURTLARINDA YANGIN TATBİKATI

- Google Reklamı -

Sungurlu İtfaiye ekipleri tarafından Bahçelievler Mahallesi kız ve erkek öğrenci yurtlarında yangın tatbikatı gerçekleştirilip, yangın söndürme eğitimi verildi.
Tatbikatta öğrenciler ve yurt personeline, yangın esnasında nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgi veren itfaiye personelleri tarafından yangında yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.

Sungurlu İtfaiye ekipleri tarafından Bahçelievler Mahallesi kız ve erkek öğrenci yurtlarında yangın tatbikatı gerçekleştirilip, yangın söndürme eğitimi verildi. | Sungurlu Haberleri

Daha sonra yapılan tatbikatta, senaryo gereği öğrenciler ve personel hızlı bir şekilde yurdu boşalttı.
Tatbikatın günlük yaşama da katkı sağlayacağını söyleyen yurt yetkilileri, “Yangın esnasında öğrenci ve personelimizin nasıl davranması gerektiğini öğrenmeleri açısından yararlı bir tatbikat oldu. Burada kazanılan deneyim ve bilgi günlük hayatta can kurtarabilir. Tatbikatın yapılmasını sağlayan Sungurlu Belediyesi İtfaiye ekiplerine teşekkür ediyoruz” dediler.

TRY - Türk Lirası
USD
27,2149
EUR
28,8153
GBP
33,2067
RUB
0,2830
CNY
3,7229
JPY
0,1827

Son Eklenenler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sungurlu Haberleri | Sungurlu Televizyonu