Voleybol erkekler 2. ligindeki temsilcimiz grup lideri Sungurlu Belediyespor ikinci yarıya kaldığı yerden devam ediyor.
Sungurlu Belediyespor evinde konuk ettiği Gümüşhane Telekom önünde zorlanmadan 58 dakika süren maç sonunda rakibini 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü.
Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanan maça çok iyi başlayan Sungurlu Belediyespor rakibine fazla şans tanımadı ve 17 dakika süren bu seti 25-9 gibi farklı skorla kazandı. Sonraki iki settede rahat bir oyun sonunda 25-13 ve 25-12’lik skorlarla kazanan Sungurlu Belediyespor rakibini zorlanmadan 3-0 yenerek evindeki galibiyet serisini devam ettirdi.
Bu galibiyet ile Sungurlu Belediyespor ikinci yarıyada galibiyet ile başladı ve 23 puanla liderliğini sürdürdü. Gümüşhane Telekom ise 2 puanla son sırada kaldı.