-0.6 C
Sungurlu
14/03/2023
Sungurlu HaberleriGündemKURUMLARIN MASKESİ SUNGURLU BELEDİYESİNDEN

KURUMLARIN MASKESİ SUNGURLU BELEDİYESİNDEN

Sungurlu Belediyesi, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında ürettikleri maskeler ile birçok kurumun taleplerini karşılıyor.

- Google Reklamı -

Sungurlu Belediyesi, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında ürettikleri maskeler ile birçok kurumun taleplerini karşılıyor.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in girişimleri ile üretimine başlanılan koruyucu maskeler kurumlar tarafından da taktir toplayarak talep ediliyor.Bu doğrultuda Sungurlu İlçe Nüfus Müdürlüğü ve İlçe Mal Müdürlüğü personellerinin maske talepleri üzerine, Belediye Başkan Yardımcısı Mükremin Dağaşan tek kullanımlık steril maske ve çevreli yüz koruma maskeleri teslim etti.

VERGİ DAİRESİNE MASKE VERDİLER

Sungurlu Belediyesi Vergi Dairesi personellerinin talepleri üzerine kendi ürettikleri tek kullanımlık ve koruyucu maske hediye etti.

Sungurlu Belediyesi, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında ürettikleri maskeler ile birçok kurumun taleplerini karşılıyor. | Sungurlu Haberleri
- Advertisement -

Sungurlu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ”Vergi Dairesi Müdürlüğü personelinin talepleri doğrultusunda Belediye Başkanlığımız tarafından üretilen tek kullanımlık steril maske ve yine sponsorluğumuz bünyesinde yapılan çevreli yüz koruma maskeleri teslim edildi” ifadeleri kullanıldı.

Takip Edin

20,356BeğenenlerBeğen
10,683TakipçilerTakip Et
733TakipçilerTakip Et
1,660AboneAbone Ol
TRY - Türk Lirası
USD
18,9739
EUR
20,2399
GBP
22,8924
RUB
0,2523
CNY
2,7559
JPY
0,1421

Son Eklenenler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

error: İçerikler korunmaktadır!