-0.6 C
Sungurlu
14/03/2023
Sungurlu HaberleriGündemKULA KÖYÜNDE ÇELTİK EKİMİNE BAŞLANDI

KULA KÖYÜNDE ÇELTİK EKİMİNE BAŞLANDI

Sungurlu’da çeltik ekilen tek köy olan Kula Köyü’nde çeltik ekimine başlandı.Kula köyüne bağlı Paşa Çiftliği mezrasında çeltik üreticiliği yapan Fatih Altuntaş, bu yılda Allah’ın izniyle çeltik ekimine başladıklarını söyledi.

- Google Reklamı -

Sungurlu’da çeltik ekilen tek köy olan Kula Köyü’nde çeltik ekimine başlandı. Kula köyüne bağlı Paşa Çiftliği mezrasında çeltik üreticiliği yapan Fatih Altuntaş, bu yılda Allah’ın izniyle çeltik ekimine başladıklarını söyledi.

KULA KÖYÜNDE 700 DEKAR ALANA ÇELTİK EKİLDİ

700 dekar alana çeltik ekimi gerçekleştirdiklerini söyleyen Altuntaş, “Tavaları doldurup ekime devam ediyoruz. 20 gün süren zorlu çalışmanın ardından arazimizi hazır hale getirdik. Ekim sonrası diğer ürünler gibi işimiz bitmiyor. İlaçlaması, gübrelemesi var. Bunlar çamurun suyun içinde bir çok kez tekrarlanıyor. Allah ürünümüzü bol verir inşallah” dedi.

Kula köyünde çeltik ekimi başladı.

Takip Edin

20,356BeğenenlerBeğen
10,683TakipçilerTakip Et
733TakipçilerTakip Et
1,660AboneAbone Ol
TRY - Türk Lirası
USD
18,9739
EUR
20,2399
GBP
22,8924
RUB
0,2523
CNY
2,7559
JPY
0,1421

Son Eklenenler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

error: İçerikler korunmaktadır!