-0.6 C
Sungurlu
28/09/2023
Sungurlu HaberleriEğitimİL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SARI, SUNGURLU’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SARI, SUNGURLU’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

- Google Reklamı -

Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Sungurlu İlçe Milli Eğitim personelini ve Müdür Yardımcıları ile değerlendirme toplantısı yaptı.


İlçede görev yapan müdür yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SarI, Covid-19 salgını sürecinde uzaktan eğitim dönemi faaliyetleri ile 15 Şubatta açılması kararlaştırılan köy okulları, bağımsız anaokulları ile 1 Mart tarihinde açılacak olan ilkokullar, 8 ve 12.sınıfların yüz yüze eğitime hazırlık durumlarının değerlendirilmesi yapıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, okul müdür yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline 2019-2020 eğitim öğretim yılı ve salgın döneminde gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse yardımlaşma alanlarında göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalardan dolayı Teşekkür Belgesi takdim ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
Sarı, Sungurlu ziyaretinin devamında bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binamızı ve Haydar Öztaş Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sungurlu’da görev yapan idareci, öğretmen ve tüm personele teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


Ziyarette Müdürü Yakup Sarı’ ya İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci, Şube Müdürleri Mustafa Kadir Şahinoğlu, Yalçın Akkaya ve Şakir Demirel eşlik etti.

TRY - Türk Lirası
USD
27,3417
EUR
28,7381
GBP
33,1911
RUB
0,2817
CNY
3,7408
JPY
0,1829

Son Eklenenler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sungurlu Haberleri | Sungurlu Televizyonu