-0.6 C
Sungurlu
13/03/2023
Sungurlu HaberleriGündemGENÇLİK MERKEZİNE ÜST DÜZEY ZİYARET

GENÇLİK MERKEZİNE ÜST DÜZEY ZİYARET

- Google Reklamı -

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Halit Cangül, Sungurlu Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Ülkemiz Genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Gençlik Projeleri Destekleme Programı (GPDP) kapsamında Bakanlık adına projeler yürütülmektedir. Proje çalışmalarının bir ayağı da Çorum ilimizde gerçekleştiğinden dolayı Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Halit Cangül aktif projeleri ilimizde yerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Bu ziyaretlerin akabinde Sungurlu ilçemize gelerek Gençlik Merkezini ziyaret eden Cangül, Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgi alırken Proje Kontrolörü Ramazan Sarıtepeci’den ilçemizde yönetilen GPDP projeleri hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.Sungurlu’nun Sosyo-Kültürel, Ekonomik ve günlük hayatın birçok alanında Bakanlık projelerinin yürütülmesi açısından uygun olduğunu dile getiren Cangül, çağrı dönemlerinde Sungurlu’daki okulların, sivil toplum kuruluşları, dernek ve kulüplerin Bakanlığımıza projeler yazarak başvuruda bulunmalarını tavsiye etti.

- Advertisement -

Gençlik merkezlerini gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yürüten kurumlardır diyen Cangül, Gençlik Merkezi Müdürü Mahmut Esat Buğdaylı’ ya ve merkez çalışanlarına çalışma ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.

Takip Edin

20,356BeğenenlerBeğen
10,683TakipçilerTakip Et
733TakipçilerTakip Et
1,660AboneAbone Ol
TRY - Türk Lirası
USD
18,9704
EUR
20,3442
GBP
22,9967
RUB
0,2499
CNY
2,7567
JPY
0,1415

Son Eklenenler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

error: İçerikler korunmaktadır!