-0.6 C
Sungurlu
04/10/2023
Sungurlu HaberleriGündemGENÇLİK MERKEZİNE ÜST DÜZEY ZİYARET

GENÇLİK MERKEZİNE ÜST DÜZEY ZİYARET

- Google Reklamı -

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Halit Cangül, Sungurlu Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Ülkemiz Genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Gençlik Projeleri Destekleme Programı (GPDP) kapsamında Bakanlık adına projeler yürütülmektedir. Proje çalışmalarının bir ayağı da Çorum ilimizde gerçekleştiğinden dolayı Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Halit Cangül aktif projeleri ilimizde yerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Bu ziyaretlerin akabinde Sungurlu ilçemize gelerek Gençlik Merkezini ziyaret eden Cangül, Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgi alırken Proje Kontrolörü Ramazan Sarıtepeci’den ilçemizde yönetilen GPDP projeleri hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.Sungurlu’nun Sosyo-Kültürel, Ekonomik ve günlük hayatın birçok alanında Bakanlık projelerinin yürütülmesi açısından uygun olduğunu dile getiren Cangül, çağrı dönemlerinde Sungurlu’daki okulların, sivil toplum kuruluşları, dernek ve kulüplerin Bakanlığımıza projeler yazarak başvuruda bulunmalarını tavsiye etti.

- Advertisement -

Gençlik merkezlerini gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yürüten kurumlardır diyen Cangül, Gençlik Merkezi Müdürü Mahmut Esat Buğdaylı’ ya ve merkez çalışanlarına çalışma ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.

TRY - Türk Lirası
USD
27,5500
EUR
28,8378
GBP
33,2513
RUB
0,2728
CNY
3,8286
JPY
0,1846

Son Eklenenler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sungurlu Haberleri | Sungurlu Televizyonu