-0.6 C
Sungurlu
04/10/2023
Sungurlu HaberleriGündemGENÇ YAŞTA LÖSEMİYE YENİK DÜŞTÜ

GENÇ YAŞTA LÖSEMİYE YENİK DÜŞTÜ

- Google Reklamı -

Lösemi hastası olan kök hücre nakli bekleyen 35 yaşındaki Ahmet Çataloğlu hayatını kaybetti.
Ankara’da yaşayan 35 yaşındaki Ahmet Çataloğlu isimli gencin lösemi (kan kanseri) hastalığına yakalandıktan sonra ilik nakli beklediği öğrenildi. Yakalandığı amansız hastalık nedeni ile hayata tutunamayan Çataloğlu, hastalığa yenik düştü.
Ankara’da yaşayan gencin ölümü sevenlerini üzerken, Çataloğlu’nun cenazesi yarın köyü olan Çavuş Köyü’nde toprağa verilecek.

– LÜTFEN BAĞIŞ YAPMAKTAN KORKMAYIN

Türkiye genelinde 2 binin üzerinde kök hücre nakli bekleyen hasta var. Kızılay’a 3 küçük tüp kan vererek bir cana umut olabilirsiniz. Lütfen bağış yapmaktan korkmayın ve çekinmeyin. Sizin kaybedeceğiniz hiçbir şey yokken, umut bekleyenlerin kazanacağı çok şey var.
Tüm hemşehrilerimizden ricamız 6-9 Ocak tarihleri arasında Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek olan kampanyaya destek olmanız.

TRY - Türk Lirası
USD
27,5394
EUR
28,8193
GBP
33,2541
RUB
0,2727
CNY
3,8263
JPY
0,1847

Son Eklenenler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sungurlu Haberleri | Sungurlu Televizyonu