Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlulu hemşehrilerimiz Mansur ve Tuğba Çalış’ın SMA teşhisi konulan oğulları İbrahim bebek için çağrıda bulundu. Başlatılan yardım kampanyasının %19 olduğunu ve çok yavaş ilerlediğini söyleyen Başkan Şahiner, İbrahim bebeğin kaybedecek bir dakikasının bile olmadığını ve biran önce sağlığına kavuşması gerektiğini söyledi.Ramazan ayı; zekat ve sadakanın en güzel yaşandığı aydır diyen Başkan Şahiner, “Ramazan ayı aynı zamanda hayatı sadaka üzerine yaşama bilincidir. Bu nedenle Ramazan ayı paylaşma, diğer gamlık, fakiri ve muhtacı düşünme ayıdır.Zekatımızı ve sadakalarımızı verirken de en yakınımızdan başlamak en doğru olanıdır. Şifa ayı Ramazan ayında SMA hastası İbrahim yavrumuza zekat ve sadakalarımızla nefes olup hep birlikte şifa olalım!” dedi.
FİTRE VE ZEKATLARINIZ İBRAHİM BEBEĞE UMUT OLACAK
- Google Reklamı -
Ramazanda vatandaşları fitre ve zekatlarını SMA hastası İbrahim bebeğin tedavisi için bağışlamaya davet eden Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Şifa ayı Ramazan’da fitre, zekat ve sadakalarımızla İbrahim bebeğe şifa olalım” dedi.
Duyarlı hemşehrilerinin yardımıyla İbrahim bebeğin kurtarılabileceğini vurgulayan Başkan Şahiner, daha önce Zehra Meva’da başardıklarını, yine başarabiliriz diyerek, “Tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Kendi çocuğumuzun da bu duruma düştüğünde nasıl bir tepki vereceğimizi hepimiz çok iyi bilmekteyiz. O nedenle oğlumuza bu konuda yardımcı olalım” ifadelerini kullandı.
[td_block_social_counter custom_title="Takip Edin" facebook="sungurlutelevizyonu" twitter="sungurlu_tv" youtube="channel/UC9UZAQXAsc2Nt7fu0E2B6XQ" instagram="sungurlu_tv" open_in_new_window="y" social_rel="" manual_count_instagram="10683" manual_count_facebook="20356"]
TRY - Türk Lirası
USD
21,5062
EUR
22,9694
GBP
26,6734
RUB
0,2643
CNY
3,0219
JPY
0,1541