Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda 25 yıl 9 ay görev yapan Mehmet Fenercioğlu emekli olmak üzere odadan ilişiğini kestiğini söyledi.
25 yıl Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası genel Sekreterliği ve 9 ay başkan danışmanlığı görevinde bulunan Mehmet Fenercioğlu görev süresini doldurduğundan dolayı kendi isteğiyle bugünden itibaren odadan ilişiğini kestiğini açıkladı.
Görev süresi boyunca hiçbir üyeden incinmediğini ve hiçbir üyeyi incitmemeye özen gösterdiğini ifade eden Fenercioğlu, “İşe girdiğimden bu tarafa Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve oda meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Hizmet süresi dolduğu halde emeklilikte yaş haddine takıldığından dolayı 6 ay sonra emekli olacağını belirten Fenercioğlu, “Kanuni haklarımı kullanarak kendi isteğim ile oda yönetim kuruluna emeklilik müracaatımı yaptım. Bu zaman kadar yanımda olan, desteklerini esirgemeyen başta oda yönetim kurulu ve meclis üyelerimize, personelimize ve Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimize teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.
Fenercioğlu Emekli Olmak Üzere Odadan İlişiğini Kesti
- Google Reklamı -