-0.6 C
Sungurlu
30/09/2023
Sungurlu HaberleriGündemEngel Yok Etkinliği Düzenledi

Engel Yok Etkinliği Düzenledi

- Google Reklamı -

Sungurlu Eğitim Gençlik ve Spor kulübünün organize ettiği antrenörler Fırat Arslan, Gülistan Koşulan ve sporcularının nezaretinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Sungurlu Bakım Evi sakinleriyle “Engel Yok” Spor Şöleni etkinlikleri Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip lisesi spor salonunda düzenlendi.

Eğitim sporun antrenmanına misafir olan yaşlı ve engelli sporcuların aktif bir şekilde katılımının sağlandığı şölende çeşitli yarışmaların yanı sıra müzik dinletisi, oyun havası ve halaylar ile hem sporcular hem de Sungurlu Bakım evi personel ve misafirleri keyifli zaman geçirdi.

Büyük heyecanın yaşandığı yarışmalar oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Kaybedenin olmadığı herkesin kazandığı şenlik havasındaki etkinliklerin sonunda misafirlerine ikramlarda bulunan Eğitimspor ailesi ve misafirleri dolu dolu, güzel ve eğlenceli bir akşamı birlikte geçirmiş oldular.

- Advertisement -

Üzerine düşen sosyal sorumlulukları yıllarca fazlasıyla yerine getiren Eğitimspor ailesi olarak “Hayatta Engel Yok” diyerek sporun birleştirici yönünü ön plana çıkarıp nitelikli gençler yetiştirmek amacıyla etkinliklerimize yıl boyu devam edeceğiz diye bildirdi.

Etkinlikte emeği geçen Sungurlu radyosu sahibi Harun Berber’e, sporcularımıza Antrenör Fırat Arslan ve Gülistan Kosulan’a Sungurlu bakım evi müdürü Çoskun Yıldız ve personeline desteklerinden dolayı çok teşekkür ettiler.

TRY - Türk Lirası
USD
27,4131
EUR
29,0207
GBP
33,4358
RUB
0,2797
CNY
3,7579
JPY
0,1835

Son Eklenenler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sungurlu Haberleri | Sungurlu Televizyonu