-0.6 C
Sungurlu
27/09/2023
Sungurlu HaberleriGündemBaşkan Şahiner Çalışmaları İnceledi

Başkan Şahiner Çalışmaları İnceledi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçenin farklı noktalarında belediye tarafından yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

- Google Reklamı -

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçenin farklı noktalarında belediye tarafından yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ilk olarak Şehit Orhan Yazdıç Traktör Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti. Önceki gün yaşanan fırtına nedeniyle çatısı çöken esnafa geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Şahiner, “Yağmur nedeniyle çatıları çöken galerici esnafımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulundum. Rabbim hepimizi doğal afetlerden korusun” dedi.

Daha sonra sahadaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şahiner, “Programlarımız doğrultusunda şehrimizin her bölgesinde ki eksiklerimizi gidermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

- Advertisement -

Şehir parkında devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Şahiner, “Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir ev ziyaretinde bulunan Başkan Şahiner, “Sosyal mesafe birbirimizle aramızdaki mesafe değil,koronavirüs ile aramızdaki mesafedir. Gönlümüz bir, heyecanımız bir” diye konuştu.

TRY - Türk Lirası
USD
27,2567
EUR
28,8141
GBP
33,1395
RUB
0,2795
CNY
3,7279
JPY
0,1829

Son Eklenenler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sungurlu Haberleri | Sungurlu Televizyonu