-0.6 C
Sungurlu
25/09/2023
Sungurlu HaberleriSiyaset"ALLAH SİZİN GİBİ SİYASETÇİLERİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN"

“ALLAH SİZİN GİBİ SİYASETÇİLERİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN”

- Google Reklamı -

Sungurlu İyi Parti İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, 21 yıldır iktidarda olan AK Parti hükumetinin ilçenin sorunlarının çözümü noktasında hala ‘Olmazük’ zihniyeti ile hareket etmesini eleştirdi.

Şahin, 2023 ve 2053’ü hedef göstererek algı oluşturan siyasetçilerin kendilerini ve partilerini vizyon sahibi gibi gösterdiklerini belirterek, ‘Zihniyet Osmanlı Yeniçeri Ocağı zihniyeti. Sungurlu’ya gelecek hizmetleri nasıl engellerizin hesabını yapanlar, meydanlarda sürekli vizyondan gelecekten bahsediyorlar.

DSİ ve Özel İdare dere ıslahı ve su sorununu çözmekten acizken, siyasiler yolları yapamayacak kadar, Evci Göleti’nden ilçeye su getiremeyecek kadar acizken, Kırıkkale’den gelmesi gereken ama akmayan suyun parasını almayın diyemeyecek kadar zavallılar.

- Advertisement -

İlçeye 3 kuruş gelir olsun, hizmet olarak vatandaşa dönsün diye EDS sistemi isteriz ‘Olmazük’, Ana yol güzergahını imara açın isdihtam artsın, Sungurlu gelişsin ‘Olmazük’. Kısacası gölet yapalım su bitti, yol yapalım para bitti, Sungurlı ne isterse ‘Olmazük’ dediniz.Allah sizin gibi siyasetçileri bildiği gibi yapsın’ dedi.

TRY - Türk Lirası
USD
27,2077
EUR
28,8472
GBP
33,2065
RUB
0,2829
CNY
3,7216
JPY
0,1829

Son Eklenenler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sungurlu Haberleri | Sungurlu Televizyonu