-0.6 C
Sungurlu
14/03/2023
Sungurlu HaberleriGündem"Allah Hayırlarınızı Kabul Eylesin"

“Allah Hayırlarınızı Kabul Eylesin”

'Gönülden Gönüle Ramazan Ayı' Sungurlu gönül sofrası etkinliği sona erdi.

- Google Reklamı -

Kırım Türkleri Gönüllüleri tarafından Ramazan ayı münasebeti ile hayırsever iş insanlarının katkıları ile başlatılan gönül sofrası etkinliği sona erdi.

Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Hüsnü Güngör, “Ramazan boyu toplam adaklık kurban eti ile 270 kg Et, 45 paket un, 23 adet temel gıda paketi, Giyim ve tekstil, 29 gün boyunca yaklaşık 750 yaşlı ve ihtiyaç sahibi aileye, gündelik maliyeti 400-700 TL arası ortalama 25 kişilik 4 çeşit sıcak yemek ikramı, Çocuklara yönelik 23 Nisan ulusal egemenlik bayram hediyesi Harçlığı, İhtiyaç sahibi 12 Evladımızı bayramlık baştan ayağa giyimi, Bayramlık çikolata kolonya şekeri”Ramazan günlerinde soframıza köprü olan tüm hayırsever iş insanlarımıza teşekkür ediyorum diyen Güngör, “Hayır hasenatlarının, iki cihanda kendilerine zırh olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Allah hepinizden razı olsun. Allah hayırlarınızı kabul eylesin. Dua yolunda yol olduğunuz, yol aldığınız için Allah sayılarınızı artırsın” ifadelerini kullandı.

Takip Edin

20,356BeğenenlerBeğen
10,683TakipçilerTakip Et
733TakipçilerTakip Et
1,660AboneAbone Ol
TRY - Türk Lirası
USD
18,9739
EUR
20,2399
GBP
22,8924
RUB
0,2523
CNY
2,7559
JPY
0,1421

Son Eklenenler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

error: İçerikler korunmaktadır!