Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’le irtibata geçen, Kırlangıç Kimsesizler ve Engelliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevgi Metin ve Dernek Başkan Yardımcısı Gökay Saçılık çocukları sevindirmek için harekete geçtiler. Bu kampanya da desteğini esirgemeyen Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu ve Konfederasyonu Genel Başkanı Avukat Cemal Emir çocuklarımıza spor ayakkabı desteğinde bulurken, duyarlı sanatçı Oğuz Boran yetim çocuklarımızı giydirerek bir çok çocuğun bot ihtiyacını karşıladı.
Desteği ve iş birliği için Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür eden Dernek Başkanı Sevgi Metin;”Sayın Başkanımız ne zaman kapısını çalsak bizi geri çevirmedi. Her zaman taleplerimizi, projelerimizi dinledi ve destek oldu. Bugün burada yetim çocuklarımızı giydirdik, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza da ayakkabı hediye ettik Sungurlu halkı böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi
Konuyla ilgili konuşan Başkan Şahiner,”Yardımseverlik bizim dinimizin gereğidir. İhtiyaç sahiplerinin yardımına koşmak, yetim ve öksüzleri sevindirmek, gözetmek her Müslümanın görevidir.Bu hususta Kırlangıç Kimsesizler ve Engelliler Yardımlaşma Derneği Başkanımız Sevgi hanım ve dernek üyelerimiz şimdiye kadar ilçemizde ve köylerinde birçok projeye imza attı.İhtiyaç sahibi çocuklarımıza tekerlekli sandalye,kıyafet,ayakkabı,kırtasiye,gıda gibi ihtiyaçlarını giderdiler. Her zaman birlikte hareket etmeye,elimizden geleni yapmaya hazırız.Böyle bir projede yer almak bizleri de onurlandırdı,mutlu etti. Allah iyilik yapanlardan razı olsun.”